Podle kalendáře je zima....tak plánujem :-)

Asi nebudu jediný, kdo tohle neslané-nemastné počasí nemá rád. Ono to není ani na lyže, ani na motorku, jediné místo, kde je opravdu fajn je na pohovce před krbem nebo v sauně.... Nicméně pomalu, ale jistě se krátící večery nám lehce naznačují, že příjde čas suchých, vyhřátých silnic a příjemných teplot. A až se jaro zeptá, můžeme v klidu říct : "Plánovali jsme !" . 
Oproti loňskému roku je pár nepatrných změn, doufám, že k lepšímu :-). Asi tou největší je to, že máme chatu rezervovanou už od noci ze čtvrtka na pátek, takže kdo bude mít prostor, chuť a čas, tak má možnost dorazit už ve čtvrtek a pátek si užít ve vlásenkách, kterými jsou Žďárské vrchy protkány, spolu s návštěvou nějaké té místní zajímavosti.
Pátek večer zřejmě dojede zbytek pracujících. A že při cestě umí vytrávit, tak příjde k duhu pořádná večeře. Sobotní dopoledne se sejdeme k bohoslužbě v některém z místních kostelíků a na vyjížďce po kraji se stihneme jistě i posilnit nějakou místní specialitou. Sobotní večer bude patřit společnému programu. 
V neděli bude prostor pro sport, hry i kulturu, každému podle libosti a po obědě se budeme pomalu loučit...

Přeji krásné dny příprav a plánování !

  Za tým MOTOSCUK

                                                Vladimír