Něco k programu

Je začátek února a Chata na Luckém vrchu je plná :-) . Děkuji všem za včasnou registraci a zaslání zálohy, máme tímto chatu sami pro sebe. Ještě zbývá nějaká ubytovací kapacita v přilehlých finských domcích, které jsou součástí areálu, takže mají ještě šanci opozdilci, případně ti, ke kterým se informace o srazu dostala teprve teď. 
V odpověď na dotazy ohledně programu bych rád alespoň nastínil plánované dění. Pátek bude standardně sloužit k příjezdu, ubytování, přivítání se a poklábosení u ohně, spojené s konzumací večeře. V sobotu po snídani nás čeká přejezd do blízké obce Telecí, kde strávíme společné chvíle nad Božím slovem v tamním evangelickém kostele. Po pobožnosti se přesuneme o pár kilometrů dále na oběd a po něm projedeme okruhem žďárskými vrchy k Vírské přehradě. Po cestě navštívíme ovčí farmu i s výkladem a v případě dobrého počasí také rozhlednu. Od Vírské přehrady se budeme v odpoledních hodinách pomalu vracet na Lucký vrch. Po večeři se můžeme těšit na foto a videoreportáže nás účastníků a také pozvaných hostů. K tomu víc prozrazovat nebudu, ať se je na co těšit :-) . Neděle ve znamení sportu a soutěží je jistě nezbytností. 
Ještě přikládám odkaz na trasu vyjížďky, ať si ji v nadějně krátících se zimních večerech můžete projet prstem po mapě, či spíše kurzorem po monitoru :-D .

Krásné dny plné pohody 

za realizační tým přeje a moc se na vás těší

        Vladimír 

   Vyjížďka