Jaro se blíží...

Ahoj všem ! Před s sebou máme necelé dva týdny z února (letos o den delšího) a pak už je tu nezadržitelně březen a s ním vyhlídka na jaro, MOTOSALON v Brně, testy nového ročníku Moto GP a pak už jen samá pozitiva a nadějné vyhlídky...
Také se pomalu blíží naše setkání na Luckém vrchu. Chtěli bychom to letos pojmout malinko jinak. Jednak už nejspíš všichni víte, že je možnost přijet už ve čtvrtek večer. Možností, jak strávit pátek je celá řada, samozřejmě jízdou a návštěvou zajímavých míst v blízkém či vzdálenějším okolí. Rovnou tu mám jednu lákavou nabídku. Mám možnost zařídit exkurzi na uranovém dole v Dolní Rožínce. Šachta jede nejspíš posledním rokem, takže kdo by chtěl vidět, jak se rube v podzemí, tak se hlaste, počet míst je omezen na 15 účastníků.

Celá sobota bude tématická, součástí bude bohoslužba v blízkém kostele, přesun na oběd a vyjížďka formou "tajného závodu" . Víc zatím prozrazovat nebudu, ať se máte na co těšit :-). Večer strávíme společným posezením se zajímavým člověkem, který již sedmdesát let motorkama žije.
Neděli bychom strávili sportovními a jinými aktivitami.
Pokud vás informace zaujali a ještě nejste přihlášení, tak je nejvyšší čas tak udělat. Můžete to udělat registrací zde na webu www.motoscuk.net, přihlášením na facebooku, nebo prostě odpovědí na tento mail, který jste, doufám, všichni dostali. A nezapomeňte uvést, jestli přijedete ve čtvrtek nebo v pátek ! :-)
Prodloužený víkend od čtvrtku vyjde na 1.400,-Kč na osobu, od pátku do neděle za 1.100,-Kč . Bližší informace budu vyvěšovat na tady na webu, facebooku a posílat mailem
S přihláškou můžete poslat zálohu v jednotné výši 500,- Kč, platí jako loni vrácení v plné výši při zajištění náhrady, jinak storno poplatek 100,- Kč.
Termín pro uhrazení zálohy je do konce března a přidávám informace k platbě :
částka :                500,- Kč
č.účtu :                159238029/0300
v.symbol :           2629052016 (termín konání)
Poznámka :         jméno plátce (důležité!!)

Za MOTOSCUK team

                                  Vladimír